Bent u op zoek naar Sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Sportfysiotherapie is binnen FS fysio de specialisatie die zich richt op preventie, voorlichting en behandeling van (sport-) blessures. De sportfysiotherapeuten bij FS Fysio hebben in het verleden zelf op niveau gesport en door vak interesse hebben zij zich verder ontwikkeld. Door ervaring weten zij hoe de sporter denkt en leeft maar ook hoe het lichaam reageert op bepaalde prikkels in training, wat er gebeurd tijdens het sporten, hoe blessures ontstaan en deze behandeld moeten worden. De sportfysiotherapeut behandeld daarom ook regelmatig binnen de context van uw sport, bijvoorbeeld op het voetbalveld of op de tennisbaan. Dit is in het kader van een optimale return to play.

Maar niet alleen de (top-) sporters zijn welkom bij de sportfysiotherapeut. Ook doelgroepen als ouderen en kinderen, bij wie bewegen onderdeel is van de behandeling. De sportfysiotherapeut behandeld vanuit functie en kijkt naar het gehele beweegpatroon. Zo behandeld hij niet alleen op herstel van bijvoorbeeld uw knieblessure maar kijkt hij ook naar de regio’s daarom heen om zo de eventuele zwakke plekken in de ketting van bewegen op te sporen en te verbeteren. Hierdoor neemt de kans op een terugval af en kunt u weer snel met plezier sporten/bewegen.

Sportnetwerk

Bij FS Fysio geloven wij er in dat plezier voor op moet kunnen staan in de sport die je doet maar soms gaat dit niet door bijvoorbeeld een vervelende blessure. Daarom heeft FS Fysio een sportnetwerk opgezet waarbij het contact tussen speler, therapeut en trainer is en steeds verder word geoptimaliseerd. Door een goede communicatie tussen de betrokken partijen is in veel gevallen een sneller return to play en is de kans op een terugval of een recidief verminderd. De sportfysiotherapeuten van FS Fysio zijn dan ook regelmatig op de sportvelden of op de vereniging aanwezig voor inloopspreekuren, revalidatie of voorlichting. Door persoonlijke aandacht en laagdrempelig advies proberen wij ons steentje bij te dragen aan het blessurevrij houden van de Capelse sporter. Mocht er toch sprake zijn van een blessure doen wij er alles aan u zo snel mogelijk weer te laten trainen en spelen. Dit kan door bijvoorbeeld beweeganalyses, sportspecifieke revalidatie op de ondergrond waar u normaal op speelt.

Zeer prettige benadering, houden mijn klachten goed in het oog en stemmen daar de behandeling direct op af. Locatie biedt tal van training mogelijkheden. Zeer persoonlijke benadering

thumb Henk Klein
oktober 8, 2021

Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak kon ik snel terecht! Met enkel uitleg qua klachten wist Jasper al direct wat er aan de hand was. Met letterlijk een aantal bewegingen in nog geen 5 minuten tijd, kwam er een warm en tintelend gevoel door mijn onderarm en hand en kon ik direct weer kracht zetten! Bij een volgend 'mankement' kom ik zeker direct bij hem terug! Bedankt en hopelijk tot niet snel ziens 😃

thumb De Mu
april 11, 2021

Echt weer super geholpen erg professioneel en weer van me klachten af ????

thumb Eugene Botermans
juli 27, 2020

Maak een afspraak