Bent u op zoek naar Sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Sportfysiotherapie is binnen FS fysio de specialisatie die zich richt op preventie, voorlichting en behandeling van (sport-) blessures. De sportfysiotherapeuten bij FS Fysio hebben in het verleden zelf op niveau gesport en door vak interesse hebben zij zich verder ontwikkeld. Door ervaring weten zij hoe de sporter denkt en leeft maar ook hoe het lichaam reageert op bepaalde prikkels in training, wat er gebeurd tijdens het sporten, hoe blessures ontstaan en deze behandeld moeten worden. De sportfysiotherapeut behandeld daarom ook regelmatig binnen de context van uw sport, bijvoorbeeld op het voetbalveld of op de tennisbaan. Dit is in het kader van een optimale return to play.

Maar niet alleen de (top-) sporters zijn welkom bij de sportfysiotherapeut. Ook doelgroepen als ouderen en kinderen, bij wie bewegen onderdeel is van de behandeling. De sportfysiotherapeut behandeld vanuit functie en kijkt naar het gehele beweegpatroon. Zo behandeld hij niet alleen op herstel van bijvoorbeeld uw knieblessure maar kijkt hij ook naar de regio’s daarom heen om zo de eventuele zwakke plekken in de ketting van bewegen op te sporen en te verbeteren. Hierdoor neemt de kans op een terugval af en kunt u weer snel met plezier sporten/bewegen.

Sportnetwerk

Bij FS Fysio geloven wij er in dat plezier voor op moet kunnen staan in de sport die je doet maar soms gaat dit niet door bijvoorbeeld een vervelende blessure. Daarom heeft FS Fysio een sportnetwerk opgezet waarbij het contact tussen speler, therapeut en trainer is en steeds verder word geoptimaliseerd. Door een goede communicatie tussen de betrokken partijen is in veel gevallen een sneller return to play en is de kans op een terugval of een recidief verminderd. De sportfysiotherapeuten van FS Fysio zijn dan ook regelmatig op de sportvelden of op de vereniging aanwezig voor inloopspreekuren, revalidatie of voorlichting. Door persoonlijke aandacht en laagdrempelig advies proberen wij ons steentje bij te dragen aan het blessurevrij houden van de Capelse sporter. Mocht er toch sprake zijn van een blessure doen wij er alles aan u zo snel mogelijk weer te laten trainen en spelen. Dit kan door bijvoorbeeld beweeganalyses, sportspecifieke revalidatie op de ondergrond waar u normaal op speelt.

(Translated by Google) Great help at FS Physio. Complaint that I had been dealing with for a year has disappeared like snow in the sun. (Original) Geweldig geholpen bij FS Fysio. Klacht waar ik al een jaar mee rondliep is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Rob DeHair Avatar Rob DeHair
september 24, 2021

Door goede behandelingen en sportadvies zonder problemen mijn sportcarrière kunnen doorlopen.

Vincent Blok Avatar Vincent Blok
juli 27, 2020

(Translated by Google) A very good and professional physio practice. They listen carefully and ask questions about the complaints. If necessary, the treatment is adjusted. Informal and accessible atmosphere. In short, highly recommended. (Original) Een zeer goede en professionele fysio praktijk. Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd mbt de klachten. Indien nodig wordt de behandeling aangepast. Informele en laagdrempelige sfeer. Kortom een aanrader.

Arjan K Avatar Arjan K
september 24, 2021

Maak een afspraak