Knieklachten Capelle aan den Ijssel

Pijn in uw knie tijdens bijvoorbeeld hardlopen of voetballen kan erg vervelend zijn. Soms zo erg dat u stopt met sporten of het plezier verliest in sporten. Er zijn meerdere oorzaken tot het krijgen van knieklachten. Soms zijn ze kortdurend en verdwijnen ze snel, bijvoorbeeld door een lichte overbelasting met hardlopen in koud weer. Maar als de klacht langer aanhoud dan adviseren wij altijd een afspraak te maken bij een gespecialiseerd fysiotherapeut. Voor dit soort klachten kunt u bij FS Fysio altijd terecht bij Maurice

Wat zijn oorzaken van knieklachten?

Dit kan heel uiteenlopend zijn. Soms is het een lichte overbelasting die al heel lang sluimert. Soms is het een gevolg van een eerdere blessure of van een val tijden sporten. Maar meestal wordt de blessure in stand gehouden door een disbalans of door een compensatie. Dit kan bijvoorbeeld komen door vermindering van kracht in uw heupspieren of in het looppatroon. Andere blessures zoals meniscusklachten of problemen aan de kruisbanden komen ook geregeld voor, zowel bij sporters als niet-sporters.

Welke klachten komen voor bij knieklachten?

Knieklachten zijn er in vele verschillende vormen. Soms is er een stekende pijn achter of ronde de knieschijf, een zeurend gevoel aan de binnenkant van de knie of een stijf gevoel in de knieholte. Alle soorten klachten verdienen een unieke aanpak want geen klacht maar ook geen knie is dezelfde. Wij kiezen daarom niet voor een universele behandelmethode  werken bij FS Fysio met een persoonlijk geoptimaliseerd  behandelplan voor ieder zijn persoonlijke doelstellingen.

Echt weer super geholpen erg professioneel en weer van me klachten af ????

thumb Eugene Botermans
juli 27, 2020

Wordt goed geholpen. Regels worden strikt in acht genomen.

thumb Jolanda Hardenbol
maart 4, 2021

(Translated by Google) A very good and professional physio practice. They listen carefully and ask questions about the complaints. If necessary, the treatment is adjusted. Informal and accessible atmosphere. In short, highly recommended. (Original) Een zeer goede en professionele fysio praktijk. Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd mbt de klachten. Indien nodig wordt de behandeling aangepast. Informele en laagdrempelige sfeer. Kortom een aanrader.

thumb Arjan K
september 24, 2021

Hoe kan fysiotherapie helpen bij knieklachten?

Wij maken graag samen met u een plan. Deze is altijd afgestemd op uw persoonlijke vraag.  Samen bespreken wij met u de klachten, onderzoeken de knie en kijken ook naar de manier hoe u beweegt. De ervaring leert dat de klacht veelal een gevolg is en wij zoeken samen met u graag naar de oorzaak aan zodat u daarna weer met veel plezier het sporten weer kan oppakken

Wilt u een afspraak maken bij FS Fysio voor knieklachten?

Heeft u last van knieklachten en wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapiepraktijk in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij FS Fysio aan het goede adres! U kunt via onderstaand contactformulier eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak te maken. U kunt ons ook mailen of bellen.

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak