Knieklachten Capelle aan den Ijssel

Pijn in uw knie tijdens bijvoorbeeld hardlopen of voetballen kan erg vervelend zijn. Soms zo erg dat u stopt met sporten of het plezier verliest in sporten. Er zijn meerdere oorzaken tot het krijgen van knieklachten. Soms zijn ze kortdurend en verdwijnen ze snel, bijvoorbeeld door een lichte overbelasting met hardlopen in koud weer. Maar als de klacht langer aanhoud dan adviseren wij altijd een afspraak te maken bij een gespecialiseerd fysiotherapeut. Voor dit soort klachten kunt u bij FS Fysio altijd terecht bij Maurice

Wat zijn oorzaken van knieklachten?

Dit kan heel uiteenlopend zijn. Soms is het een lichte overbelasting die al heel lang sluimert. Soms is het een gevolg van een eerdere blessure of van een val tijden sporten. Maar meestal wordt de blessure in stand gehouden door een disbalans of door een compensatie. Dit kan bijvoorbeeld komen door vermindering van kracht in uw heupspieren of in het looppatroon. Andere blessures zoals meniscusklachten of problemen aan de kruisbanden komen ook geregeld voor, zowel bij sporters als niet-sporters.

Welke klachten komen voor bij knieklachten?

Knieklachten zijn er in vele verschillende vormen. Soms is er een stekende pijn achter of ronde de knieschijf, een zeurend gevoel aan de binnenkant van de knie of een stijf gevoel in de knieholte. Alle soorten klachten verdienen een unieke aanpak want geen klacht maar ook geen knie is dezelfde. Wij kiezen daarom niet voor een universele behandelmethode  werken bij FS Fysio met een persoonlijk geoptimaliseerd  behandelplan voor ieder zijn persoonlijke doelstellingen.

Na jarenlang door fysiotherapeuten behandeld te zijn geweest zonder resultaat, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Jasper Bier. Binnen 2 maanden waren mijn klachten d.m.v. spieroefeningen geheel verdwenen. Daarom zijn meerdere fysio behandelingen per week nu niet meer nodig. Ik ben weer klachten vrij!!

Dominique Berkouwer Avatar Dominique Berkouwer
september 15, 2021

Door goede behandelingen en sportadvies zonder problemen mijn sportcarrière kunnen doorlopen.

Vincent Blok Avatar Vincent Blok
juli 27, 2020

(Translated by Google) Super helped. (Original) Super geholpen.

Marion Claes Avatar Marion Claes
oktober 15, 2020

Hoe kan fysiotherapie helpen bij knieklachten?

Wij maken graag samen met u een plan. Deze is altijd afgestemd op uw persoonlijke vraag.  Samen bespreken wij met u de klachten, onderzoeken de knie en kijken ook naar de manier hoe u beweegt. De ervaring leert dat de klacht veelal een gevolg is en wij zoeken samen met u graag naar de oorzaak aan zodat u daarna weer met veel plezier het sporten weer kan oppakken

Wilt u een afspraak maken bij FS Fysio voor knieklachten?

Heeft u last van knieklachten en wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapiepraktijk in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij FS Fysio aan het goede adres! U kunt via onderstaand contactformulier eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak te maken. U kunt ons ook mailen of bellen.

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak