Oncologienetwerk Capelle a/d IJssel

De oncologiefysiotherapie wordt binnen de praktijk van FS Fysio gedragen door onze collega's oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Maar omdat we geloven dat we alleen de beste zorg met elkaar kunnen bieden, hebben we een multidisciplinair netwerk opgestart in Capelle a/d IJssel en omstreken. Dit netwerk bestaat uit zorgverleners met deskundigheid en/of specialisatie in de oncologie.

Oncologienetwerk Capelle a/d IJssel

We zijn trots op de expertise en compleetheid van het netwerk. Inmiddels is het netwerk namelijk vindbaar op de Verwijsgidskanker en delen wij onze expertise met gespecialiseerd psychologen, diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten. Ook werken we nauw samen met het IPSO Centrum Inloophuis de IJssel. Het draait ons om het bieden zo compleet mogelijke zorg voor de mens geraakt door kanker en zijn/haar naasten.

Wat kan u van het oncologienetwerk van FS Fysio verwachten?

Binnen ons Oncologienetwerk Capelle aan den IJssel e.o. staat de mens centraal. Onze patiëntzorg en samenwerking doen wij op basis van specialisme, deskundigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door onderlinge samenwerking kunnen we elke patiënt bij de juiste specialist(en) plaatsen. Hetgeen hierdoor ontstaat is mensgerichte, waarde gedreven, discipline overstijgende zorg op de juiste tijd en de juiste plaats. Het netwerk kan voor elke oncologie patiënt en/of het systeem op elk moment in het medisch behandeltraject of daarna zorg leveren. Het gaat dus om zorg als prehabilitatie, zorg tijdens het medische behandeltraject, herstelzorg, nazorg en leefstijladvies ongeacht de tijdslijn. Het draait ons dus om zorg welke de patiënt en naasten in elke fase van het traject voldoende handvaten biedt om zelf regie te voeren, zowel curatief als palliatief, kort na het traject, maar ook jaren later.

Door onze interdisciplinaire deskundigheidsbevordering willen we van elkaar blijven leren en nauw met elkaar in contact blijven om elkaar in onze volledigheid te kunnen blijven zien en erkennen. Deze deskundigheidsbevordering dragen wij ook graag uit aan stakeholders en relaties in het oncologisch vakgebied.

Maatwerk

Voor elk traject geldt; iedereen is anders en de klachten die u ervaart in uw leven vereisen een maatwerk aanpak. Daarom kijkt uw fysiotherapeut met de netwerkpartners graag met u mee hoe uw specifieke klachten het best verholpen kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over het netwerk?

 

https://www.oncocapelle.nl

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het netwerk door te mailen naar sonja@fsfysio.nl of door te bellen naar 010 – 451 65 39. Bekijk ook eens deze video: https://www.youtube.com/watch?v=XuUC5ydS-jM

Zeer prettige benadering, houden mijn klachten goed in het oog en stemmen daar de behandeling direct op af. Locatie biedt tal van training mogelijkheden. Zeer persoonlijke benadering

Henk Klein Avatar Henk Klein
oktober 8, 2021

Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak kon ik snel terecht! Met enkel uitleg qua klachten wist Jasper al direct wat er aan de hand was. Met letterlijk een aantal bewegingen in nog geen 5 minuten tijd, kwam er een warm en tintelend gevoel door mijn onderarm en hand en kon ik direct weer kracht zetten! Bij een volgend 'mankement' kom ik zeker direct bij hem terug! Bedankt en hopelijk tot niet snel ziens 😃

De Mu Avatar De Mu
april 11, 2021

Wordt goed geholpen. Regels worden strikt in acht genomen.

Jolanda Hardenbol Avatar Jolanda Hardenbol
maart 4, 2021

 

Maak een afspraak