Bent u op zoek naar psychosomatische fysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u chronische pijn, vaak terugkomende pijn of complexe lichamelijke klachten? Dan is psychosomatische fysiotherapie misschien geschikt voor u. Onze psychosomatische fysiotherapeut is gespecialiseerd in lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak of complexe klachten. Zij kan u helpen om beter om te gaan met de klachten door middel van bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen of ademhalingstechnieken.

Wat is psychosomatische fysiotherapie?

Psychosomatische fysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die specifiek gericht is op complexe lichamelijke klachten. Vaak zijn dit klachten die al langere tijd aanwezig zijn of klachten die ontstaan zijn na een heftige of traumatische gebeurtenis. Tijdens de behandeling leert u invloed te krijgen op de klachten. Julia Monning gebruikt verschillende soorten fysiotherapeutische handelingen en oefeningen met als doel u weer de regie weer terug te geven.

Voor wie is psychosomatische fysiotherapie geschikt?

Psychosomatische fysiotherapie is voor iedereen geschikt. Julia behandelt zowel mannen als vrouwen, maar ook kinderen en volwassenen die last hebben van complexe lichamelijke klachten. In de praktijk werken wij veel samen met onze oncologisch fysiotherapeut, waardoor we ook veel mensen zien met of na een oncologisch traject.

Voor welke klachten is psychosomatische fysiotherapie effectief?

Psychosomatische fysiotherapie is effectief als u last heeft van:

  • Complexe lichamelijke klachten
  • Chronische pijn
  • Vaak terugkomende pijn
  • Lichamelijke klachten tijdens of na een ernstige aandoening
  • Lichamelijke klachten in combinatie met depressie
  • Paniek- of angststoornis met of zonder hyperventilatie
  • Lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak

Zeer prettige benadering, houden mijn klachten goed in het oog en stemmen daar de behandeling direct op af. Locatie biedt tal van training mogelijkheden. Zeer persoonlijke benadering

Henk Klein Avatar Henk Klein
oktober 8, 2021

(Translated by Google) Super helped. (Original) Super geholpen.

Marion Claes Avatar Marion Claes
oktober 15, 2020

Wordt goed geholpen. Regels worden strikt in acht genomen.

Jolanda Hardenbol Avatar Jolanda Hardenbol
maart 4, 2021

Afspraak maken voor een psychosomatische behandeling in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van chronische of terugkomende pijn? Vage lichamelijke klachten? Klachten zonder een duidelijk aanwijsbare oorzaak? Of duidelijke lichamelijke klachten met daarbij psychische en/of emotionele problematiek? Dit zijn slechts enkele psychosomatische klachten waarbij de psychosomatisch fysiotherapeut u kunt helpen. Met psychosomatische fysiotherapie helpen Julia en Milou u invloed te krijgen op deze klachten. U kunt voor psychosomatische fysiotherapie terecht op onze fysiotherapie locatie aan de Bermweg 276 in Capelle aan den IJssel.

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak