Heeft u last van lage rugpijn?

Pijn onderin uw rug kan acuut ontstaan of langzaam beginnen en steeds erger worden. Er zijn verschillende oorzaken voor lage rugpijn. De juiste oplossing om van uw lage rugpijn is daarom ook vaak complex. Wij bevelen daarom altijd aan om bij lage rugpijn altijd een fysiotherapie afspraak te maken. Verschillende therapeuten bij FS Fysio zijn hier in gespecialiseerd.

Wat zijn oorzaken van lage rugpijn?

De oorzaak van lage rugpijn kan erg verschillen. Het kan te maken hebben met een slechte lichamelijke conditie, zwaar lichamelijk werk, het maken van langdurig herhalende bewegingen of steeds dezelfde houding aannemen. Ook factoren zoals stress en (mentale) spanningen kunnen een vergrootte kans geven op lage rugpijn.

Welke klachten komen voor bij lage rugpijn?

Lage rugpijn is natuurlijk pijn in de onderrug, maar kan gepaard gaan met meerdere klachten. Klachten als stijfheid en beperkte beweeglijkheid kunnen ook voorkomen. De pijn die u voelt is zeurend en kan heel hevig zijn. De pijn kan ook uitstralen naar uw billen, bovenrug en nek of één of beide bovenbenen.

5 star review  Echt weer super geholpen erg professioneel en weer van me klachten af ????

thumb Eugene Botermans
juli 27, 2020

5 star review  Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak kon ik snel terecht! Met enkel uitleg qua klachten wist Jasper al direct wat er aan de hand was. Met letterlijk een aantal bewegingen in nog geen 5 minuten tijd, kwam er een warm en tintelend gevoel door mijn onderarm en hand en kon ik direct weer kracht zetten! Bij een volgend 'mankement' kom ik zeker direct bij hem terug! Bedankt en hopelijk tot niet snel ziens 😃

thumb De Mu
april 11, 2021

5 star review  (Translated by Google) Super helped. (Original) Super geholpen.

thumb Marion Claes
oktober 15, 2020

Hoe kan manuele (fysiotherapie) helpen bij lage rugpijn?

De aanpak is altijd in beweging proberen te blijven. Bij FS Fysio zullen we door mobilisatie of manipulatie toe te passen de beweeglijkheid van de gewrichten verbeteren, advies geven over houdingen bij het bukken, tillen en zitten en zullen we samen oefeningen doornemen die jouw kracht en soepelheid bevorderen.

Afspraak maken voor een lage rugpijn behandeling in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van lage rugpijn en wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapiepraktijk in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij FS Fysio aan het goede adres! U kunt via onderstaand contactformulier eenvoudig en snel contact met ons opnemen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om de afspraak te maken. U kunt ons ook mailen of bellen.

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak