Bent u op zoek naar een podotherapeut in Capelle aan den IJssel?

Bij FS Fysio geloven we in het bieden van uitgebreide zorgmogelijkheden voor onze cliënten, zodat ze de best mogelijke zorg kunnen ontvangen. FS Fysio helpt jou weer goed te bewegen. Onder professionele begeleiding helpen wij jou weer snel en pijnvrij je dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren. Of dit nu het hervatten is van sportactiviteiten na een blessure, pijnvrij achter de computer zitten na een periode van nek- of rugpijn, het herstellen na een bevalling of het omgaan met voetklachten. U kunt op onze locatie nu ook terecht met podotherapeutische klachten. Podotherapie Hermanns staat voor u klaar om te helpen bij klachten die voortkomen uit afwijkingen in de voet en het looppatroon.

Wie is Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten, enkel, benen, knieën, heupen en de rug. Het is hun missie om totale voetzorg te leveren waarbij ze zich dicht bij hun cliënten willen vestigingen, zodat ze voor iedereen bereikbaar worden.

Het proces is eenvoudig. Een podotherapeut van Podotherapie Hermanns is beschikbaar op afspraak binnen onze praktijk. Cliënten kunnen een afspraak maken om de podotherapeut te raadplegen voor hun specifieke voet- en bewegingsproblemen die niet onder het specialisme vallen van onze fysiotherapeuten. De podotherapeut zal een grondige evaluatie uitvoeren, de juiste diagnose stellen en een behandelplan opstellen om hen te begeleiden op weg naar herstel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan op maat gemaakte steunzolen, ortheses of bepaalde oefeningen.

Waarom Podotherapie Hermanns?

Podotherapie Hermanns is een innovator in de podotherapie. Ze gebruiken dan ook de modernste technieken voor uw voetzorg. Eerst wordt uw voet nauwkeurig gemeten met de 3D-voetscan. Vervolgens kan de drukmeetplaat metingen maken tijdens het lopen, rennen en staan. Hierdoor ontstaat er een volledig beeld van uw voet(problemen) en zal de podotherapeut samen met u een plan opstellen om uw problemen te verhelpen met bijvoorbeeld steunzolen of andere hulpmiddelen.

Verder krijgt Podotherapie Hermanns een gemiddelde van 8.8 op Zorgkaart Nederland en zijn al hun podotherapeuten ingeschreven bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Maak een afspraak

Voor cliënten die gebruik willen maken van de podotherapeutische diensten van Podotherapie Hermanns binnen FS Fysio, kunt u telefonisch contact opnemen via 085 053 00 33 en info@depodo.nl. U kunt voor extra informatie of een afspraak kijken op de website van Podotherapie Hermanns. Het team van Podotherapie Hermanns staat klaar om afspraken te plannen en eventuele vragen te beantwoorden.