Mijn naam is Sonja de Vlaming. In juni 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Sinds het 2e jaar van de basisopleiding is mijn interesse gericht op oedeem- en oncologiefysiotherapie. Daarom ben ik in september 2018 gestart met de opleiding tot oedeemfysiotherapeut en de pre-master oncologiefysiotherapie welke ik in juni 2019 heb afgerond. In september 2019 ben ik gestart met de masteropleiding tot oncologie fysiotherapeut aan Avans+ in Breda. Ik hoop deze master met goed resultaat af te ronden in juni 2022.

Als oedeem- en oncologiefysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de fysiotherapeutische behandeling van oedeem o.a. als gevolg van de oncologische behandeling. Daarnaast ben ik ook opgeleid om u te ondersteunen in de behandeling van andere vormen van oedeem. Vanuit mijn ervaring met de oncologie en daaraan gebonden opleiding, hoop ik u op een voor u waardevolle manier te mogen ondersteunen. De kracht van de behandeling voor oncologie zit mijns inziens in de mogelijkheid om u op elk gewenst moment in uw traject veilig te kunnen behandelen. Binnen de therapie zullen we aandacht besteden aan uw klachten die al dan niet uitwerking hebben op uw dagelijks leven, hobby’s en sportieve/werkgerichte activiteiten.

Ik geloof er sterk in dat een fysiotherapeutische behandeling een samenwerking zou moeten zijn tussen cliënt en therapeut. U, uw doelen, mening en hulpvraag staan voor mij centraal. Ik help u daarom graag om zelf weer grip op de klachten te krijgen zodat u niet alleen aan uw korte termijn doelen kunt werken, maar ook zelfstandig aan uw lange termijn doelen.