Locatie SchenkelAlgemene informatie

Binnen onze praktijk zijn diverse therapeuten werkzaam waarbij iedere therapeut zijn eigen specialiteit heeft. Wanneer u een afspraak wilt maken heeft u de keuze om naar een praktijk bij u in de buurt te gaan, een afspraak gebaseerd op de therapeut die als eerste tijd beschikbaar heeft of bij een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht. Het kan zijn dat u naar een andere locatie toe moet of u kunt er voor kiezen om iets langer te wachten.

Door de grote mate van samenwerking onderling komt het voor dat wij u intern doorverwijzen naar een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht, zodat u de meest optimale behandeling krijgt. Op het overzicht van de medewerkers vindt u de specialisaties van de verschillende therapeuten.Locatie Schenkel

Onze locatie in Schenkel is al jarenlang een begrip in de wijk, maar ook steeds meer mensen vanuit heel Capelle en daarbuiten weten deze praktijk te vinden. Voor ons is professionaliteit en een huiselijke sfeer van belang.

In onze praktijk is een ruime oefenzaal aanwezig waardoor wij op het gebied van trainingen en revalidatie een ruim aanbod hebben. Naast het aanbod van fysiotherapie bieden wij in onze praktijk ook Fysiofitness abonnementen aan en Zwangerfit®.

De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Bus 37 stopt voor de deur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en de praktijk is volledig rolstoel-toegankelijk.

Verder zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met diverse huisartsen, orthopeden/chirurgen en specialisten uit de regio. Onze praktijk is aangesloten bij diverse oncologie netwerken in de regio en bij Claudicationet.

Maak hier uw afspraak