Locatie Fascinatio SportsAlgemene informatie

Binnen onze praktijk zijn diverse therapeuten werkzaam waarbij iedere therapeut zijn eigen specialiteit heeft. Wanneer u een afspraak wilt maken heeft u de keuze om naar een praktijk bij u in de buurt te gaan, een afspraak gebaseerd op de therapeut die als eerste tijd beschikbaar heeft of bij een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht. Het kan het zijn dat u naar een andere locatie toe moet of u kunt er voor kiezen om iets langer te wachten.

Door de grote mate van samenwerking onderling komt het voor dat wij u intern doorverwijzen naar een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht, zodat u de meest optimale behandeling krijgt. Op het overzicht van de medewerkers vindt u de specialisaties van de verschillende therapeuten.Locatie Fascinatio Sports

Onze locatie Fascinatio Sports is gevestigd in het sportcentrum. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van alle sportfaciliteiten die daar beschikbaar zijn. Alles om een optimaal herstel te bevorderen. De fysiotherapie op deze praktijk is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Er worden op deze locatie ook groepslessen gegeven en er is een Personal trainer aanwezig, waardoor u na de behandeling eenvoudig kunt doorgaan met sporten. De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping. In de sportzaal bevindt zich een zitje waar u kunt wachten op de fysiotherapeut.

De praktijk is op loopafstand van de parkshuttel (onbemande bus) welke zijn vertrekpunt heeft bij metrohalte Kralingse Zoom. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Verder zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met diverse huisartsen en specialisten uit de regio. Onze praktijk is aangesloten bij onder andere Claudicationet.

Maak hier uw afspraak
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA