Locatie FascinatioAlgemene informatie

Binnen onze praktijk zijn diverse therapeuten werkzaam waarbij iedere therapeut zijn eigen specialiteit heeft. Wanneer u een afspraak wilt maken heeft u de keuze om naar een praktijk bij u in de buurt te gaan, een afspraak gebaseerd op de therapeut die als eerste tijd beschikbaar heeft of bij een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht. Het kan  zijn dat u naar een andere locatie toe moet of u kunt er voor kiezen om iets langer te wachten.

Door de grote mate van samenwerking onderling komt het voor dat wij u intern doorverwijzen naar een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht, zodat u de meest optimale behandeling krijgt. Op het overzicht van de medewerkers vindt u de specialisaties van de verschillende therapeuten.Locatie Fascinatio

Onze locatie Fascinatio is meegegroeid in de nog relatief jonge wijk “Fascinatio”. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum, deze verdieping is bereikbaar met een trap of een lift vanuit de wachtkamer van de huisartsen. Hierdoor kunnen wij gebruiken maken van de korte lijnen met de andere zorgverleners binnen ons centrum, zoals huisartsen, apotheek, diëtist, logopedist, acupunctuur en verloskundigen.

In onze praktijk is een ruime oefenzaal aanwezig, waardoor wij op het gebied van trainingen en revalidatie een ruim aanbod hebben.

De praktijk is op loopafstand van metrohalte Capelsebrug en Kralingse Zoom. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en de praktijk is volledig rolstoel-toegankelijk.

Verder zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met diverse huisartsen en specialisten uit de regio. Onze praktijk is aangesloten bij onder ander Claudicationet.Maak hier uw afspraak