Locatie Capelle-WestAlgemene informatie

Binnen onze praktijk zijn diverse therapeuten werkzaam waarbij iedere therapeut zijn eigen specialiteit heeft. Wanneer u een afspraak wilt maken heeft u de keuze om naar een praktijk bij u in de buurt te gaan, een afspraak gebaseerd op de therapeut die als eerste tijd beschikbaar heeft of bij een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht. Het kan zijn dat u naar een andere locatie toe moet of er voor kiezen om iets langer te wachten.

Door de grote mate van samenwerking onderling komt het voor dat wij u intern doorverwijzen naar een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke klacht, zodat u de meest optimale behandeling krijgt. Op het overzicht van de medewerkers vindt u de specialisaties van de verschillende therapeuten.

Locatie Capelle-West

Onze locatie in Capelle-West is gevestigd in sportcentrum Time-out. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van alle sportfaciliteiten die daar beschikbaar zijn. Alles om een optimaal herstel te bevorderen. De fysiotherapie op deze praktijk is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Ook is er op deze vestiging een oppas-service aanwezig. De behandelkamer bevindt zich op de begane grond en is daardoor rolstoel-toegankelijk. De wachtkamer bevindt zich voor de behandelkamer.

De praktijk is goed te bereiken met openbaar vervoer, bus 95 stopt in de Aert van Nesstraat, dit is op loopafstand van onze praktijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Maak hier uw afspraak