KCC en FS Fysio

KCC is onderdeel van het sportnetwerk Capelle aan den IJssel, welke is opgericht door FS Fysio om zo het plezier in blessurevrij sporten te vergroten en een bijdrage te leveren om op Topniveau te kunnen korfballen. Als lid van KCC kunt u gebruik maken van een aantal vrijblijvende diensten.

  • Inloopspreekuur bij uw op de vereniging
  • Binnen 24 uur een afspraak voor fysiotherapie(bij het maken van de afspraak melden dat u van KCC bent)
  • Indien gewenst direct contact tussen trainer, fysiotherapeut en speler ter bevordering van return2play
  • Een netwerk van gespecialiseerde zorgverleners zodat u, indien nodig, met uw klacht altijd bij de specialist uitkomt
  • Whatsapp de fysio met uw vraag.

Het inloopspreekuur bij KCC is zodanig ingericht dat u zich niet van te voren hoeft aan te melden en is geheel vrijblijvend. Tijdens het inloopspreekuur vindt er alleen een screening plaats waarna er advies gegeven kan worden. Er volgt geen behandeling op de vereniging.

Voor vragen aangaande acute en langdurige blessures en met trainingsspecifieke vragen staan wij voor uw klaar! Stel uw vraag via e-mail(info@fsfysio.nl), bel met onze praktijk, krijgt u de voicemail spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld of whatsapp met nummer 06-30303344.

Het inloopspreekuur bij KCC is op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.30 in de fysiokamer. Daarna zijn wij aanwezig voor de verzorging en training van de 1e selectie.

Graag vragen wij aandacht voor de getroffen maatregelen binnen FS-FysioDe therapeut bij uw club:

Bobby Timmers
Bobby Timmers
Fysiotherapeut
Whatsapp FS Fysio
Maak hier uw afspraak