HCC en FS Fysio

HCC is onderdeel van het sportnetwerk Capelle welke is opgericht door FS Fysio om zo het plezier in blessurevrij sporten te vergroten.  Als lid van SVS kunt u gebruik maken van een aantal vrijblijvende diensten.

  • Inloopspreekuur bij uw op de vereniging
  • Binnen 24 uur een afspraak voor fysiotherapie
  • Indien gewenst direct contact tussen trainer, fysiotherapeut en speler ter bevordering van return2play
  • Een netwerk van gespecialiseerde zorgverleners zodat u met uw klacht altijd bij de specialist uitkomt
  • Whatsapp de fysio met uw vraag.

Het inloopspreekuur bij HCC is zodanig ingericht dat u zich niet van te voren hoeft aan te melden en is geheel vrijblijvend. Tijdens het inloopspreekuur vindt er alleen een screening plaats waarna er advies gegeven kan worden. Er volgt geen behandeling op de vereniging. Voor vragen aangaande acute en langdurige blessures en met trainingsspecifieke vragen staan wij voor uw klaar!

Inloopspreekuur bij HCC is op maandag van 18.30 tot 19.30 in de bestuurskamer.

 


Daarnaast kunt u als deelnemer van het sportnetwerk kunt u ook gebruikmaken van de inloopspreekuren op de verschillende lokaties van FS Fysio. De voorwaarde van deze inloopspreekuren zijn gelijk aan als die van op uw vereninging.

Mocht er onverhoopt een inloop spreekuur uitvallen zal dit hier worden vermeld.
Aanmelden is niet noodzakelijk maar dan loopt u wel het risico dat het spreekuur vol zit. Het is aan te bevelen dat u een afspraak maakt via het contactformulier of per whatsapp.De therapeut bij uw club:

Gerhard Joling
Gerhard Joling
Jasper Bier
Jasper Bier
Whatsapp FS Fysio
Maak hier uw afspraak