Maurice Hüber

Mijn naam is Maurice Hüber. In 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik vanuit mijn stage bij FS Fysio het werkveld ingerold. Tijdens mijn stages in binnen- en buitenland is mijn interesse gericht op het gebied van rug-en nekklachten en sportblessures. In het laatste zou ik me verder in willen specialiseren en daarom ben ik van plan om te beginnen met de master sportfysiotherapie.

Als algemeen fysiotherapeut ben ik opgeleid om verschillende soorten klachten te behandelen. Bij de behandeling vind ik het belangrijk om te achterhalen hoe de klachten zijn ontstaan en vind ik het belangrijk om inzicht te krijgen hoe we deze klachten in de toekomst kunnen voorkomen. Ik zet me in om samen met u een zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen en om de kwaliteit van bewegen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk bij FS Fysio ben ik werkzaam voor FS Fysio bij de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Hier behandel ik veel topsporters bij de revalidatie van hun blessures, die zo snel mogelijk weer het veld op moeten om te kunnen presteren. Het leukst vind ik als een speler na een lange tijd van blessureleed, doordat ik hem heb kunnen helpen, weer volledig kan voetballen. Dit geeft mij persoonlijk veel voldoening. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en hou ik van reizen.

Mijn interesses / vakgebieden:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Sportblessures