Marcel Lubeck

In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie met succes afgerond. Daarvoor heb ik ook een opleiding bij het CIOS gevolgd. Deze twee opleidingen hebben gemeen dat je veel contact hebt met mensen , en dat is wat ik leuk vind. Nog leuker is het behandelen van lichamelijke klachten zodat persoonlijke doelen behaald kunnen worden.

Fysiotherapie en sport zijn mijn passies en met deze combinatie ben ik dagelijks bezig .   Het begeleiden van revalidatie op voetbalgebied is dan ook 1 van mijn vakgebieden.

Ook tennis is een sport waar ik plezier uithaal en in het verleden trainingen in heb gegeven. Spier en peesklachten komen o.a. bij deze sporten vaak voor. Ik heb mij daarom hier ook in verdiept en verschillende cursussen gedaan en afgerond,  dry needling en echografie zijn dan ook mijn vakgebieden

 

Bij FS Fysio werk ik zowel in de praktijk als bij voetbalclub Excelsior Rotterdam.

Daar kom ik veel in aanraking met topsporters en sportblessures. Het niet kunnen voetballen vanwege een blessure is voor spelers een nachtmerrie. Dan is het het mooiste als fysiotherapeut, om samen met de speler, het uiteindelijke doel te bereiken namelijk weer kunnen voetballen en spelen van wedstrijden. Aangezien ik veel bezig ben met (top)sporters is sportfysiotherapie de richting waar ik mijzelf in wil door ontwikkelen..

Mijn interesses / vakgebieden: