Lisette Ros

Mijn naam is Lisette Ros. In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2020 heb ik de master Bekkenfysiotherapie afgerond.
Als bekkenfysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in klachten op het gebied van bekken en bekkenbodem. De klachten die ik zie zijn heel gevarieerd en dit maakt het werk zo leuk. Ik zie bijvoorbeeld mensen met klachten op het gebied van urineverlies of verzakkingsklachten. Het zijn klachten waar niet veel over gesproken wordt, maar waar wij als bekkenfysiotherapeuten met de patiënt mee aan de slag kunnen. Het is fijn om mensen hierbij te kunnen helpen.

Ik behandel veel mensen met de Maple. Dit is een elektrode waarmee inzichtelijk kan worden gemaakt hoe de bekkenbodemfunctie is en eventueel elektrostimulatie kan worden gegeven om de spier te activeren of juist te laten ontspannen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te sporten: paardrijden, fietsen en hardlopen. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter.

Mijn interesses/vakgebieden: bekkenpijn, zwangerschap, urineverlies, seksuele problematiek, verzakkingsklachten, ontlastingsverlies en obstipatie

Mijn interesses / vakgebieden: