Jolanda van Haeften

In 1988 ben ik in Den Haag afgestudeerd als fysiotherapeut. In de jaren opvolgend heb ik mijn passie gevonden in de bekken- en bekkenbodem problematiek. In 2007 heb ik de specialisatie Bekkenfysiotherapie afgerond en ben ik met de gespecialiseerde praktijk BACK, Bekken Expertise Centrum gestart.

Na de locaties Berkenwoude en Krimpen aan den IJssel is de samenwerking met het IJsselland Ziekenhuis begonnen in 2009. Dit heeft ertoe geleid dat wij een locatie hebben geopend in het IJssellandziekenhuis en daarmee ook een goede samenwerking hebben met de medisch specialisten. Sinds 2020 ben ik ook Kinderbekkenfysiotherapeut en heb de basisopleiding Medische Hypnotherapie bij kinderen afgerond. Meer informatie over Bekkenfysiotherapie en Kinderbekkenfysiotherapie vind u hier

Mijn bijdrage aan interne samenwerkingen in het IJsselland Ziekenhuis vind u terug in: het bekkenbodemspreekuur, Picobelly spreekuur, stuitproblematiek en het Geboortecentrum.  Meer informatie vind u hier.

Samen met Lisette Ras en Valérie Lie zien we mannen en vrouwen met klachten van lage rug, bekken, stuit en bekkenbodemproblematiek.

De samenwerking met FS Fysio verliep al jaren naar volle tevredenheid, dit heeft geleid tot het samenvoegen van onze praktijken en is BACK, Bekken Expertise Centrum sinds 1 juli 2021 onderdeel van FS Fysio. Dit geeft mogelijkheden om onze patiëntgroep nog beter te kunnen begeleiden.

Mijn interesses / vakgebieden:

  • Bekkenfysiotherapie
  • Stuitklachten
  • Lage rugpijn