Arnoud van Bochove

Ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut en heb in december 2020 mijn masterstudie manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Ik zie in de praktijk veel mensen met schouder, lage rug en nekklachten. Ook ben ik mijn interesse aan het uitbreiden met het behandelen van hoofdpijn klachten.

Wanneer u voor de eerste keer bij mij komt met uw klachten, zal ik uw gezondheidsprobleem in kaart brengen middels een uitgebreid vraaggesprek en (lichamelijk) onderzoek. Op basis daarvan zal in samenspraak met u een behandeltraject gemaakt worden. Als manueel therapeut kijk ik naar uw houding en bewegingsgedrag en met welke behandelwijze dit  te beïnvloeden. Dit kan zijn door middel van manipulatie, mobilisatie of oefentherapie al dan niet met elkaar gecombineerd worden.

Buiten mijn werk bij FS Fysio ben ik sinds 2013 actief als scheidsrechter binnen het professionele basketbal (het hoogste niveau) in Nederland. In 2019 ben ik gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter. Het doel is om ook binnen de internationale basketbal federatie het hoogst haalbare te bereiken.

Mijn interesses / vakgebieden:

  • Schouderklachten
  • Lage rugklachten
  • Nekklachten
  • Nekklachten