Arnoud van Bochove

Ik ben Arnoud van Bochove en ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut en heb in december 2020 mijn masterstudie manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Ik zie in de praktijk veel mensen met schouder, lage rug en nekklachten en ben mijn interesse gebied aan het uitbreiden met het behandelen van hoofdpijn klachten.

Wanneer u voor de eerste keer bij mij komt met uw klachten, zal ik eerst zo volledig mogelijk u gezondheidsprobleem in kaart brengen middels uitgebreide screening, anamnese en (lichamelijk) onderzoek en op basis daarvan zal ik in samenspraak met u een op maat gemaakt behandeltraject uitstippelen. Als manueel therapeut kijk ik naar het houding en bewegingsgedrag van u als cliënt en met welke behandelwijze dit is te beïnvloeden. Dit kan zijn door manipulaties, mobilisaties of oefentherapie al dan niet met elkaar gecombineerd.

Buiten mijn werk bij FS Fysio ben ik sinds 2013 actief als scheidsrechter binnen het professionele basketbal (het hoogste niveau) in Nederland. In 2019 ben ik gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter. Het doel is om ook binnen de internationale basketbal federatie het hoogst haalbare te bereiken.

Mijn interesses / vakgebieden:

  • Schouderklachten
  • Lage rugklachten
  • Nekklachten
  • Hoofdpijn