Bent u op zoek naar bekkenfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van uw bekken tijdens of na uw zwangerschap? Overgangsklachten? Te maken met ongewild urineverlies? Of moeite om naar de wc te gaan? Dit zijn slechts enkele bekkenklachten, waarbij bekkenfysiotherapie uitkomst kan bieden. Met bekkenfysiotherapie leert een van onze bekkenfysiotherapeuten u uw bekkenbodemspieren en de spieren die daarmee samenwerken bewust te gebruiken. U kunt voor bekkenfysiotherapie terecht op onze locatie in het IJsselland ziekenhuis (Bekken Expertise Centrum) of een van onze andere locaties.

 1. Of het nu door een val, door een zwangerschap, een bevalling of ongeval komt ….

  stuitklachten zijn heel naar en vaak lastig te behandelen!

  Zowel Jolanda van Haeften als Anke Bernink hebben nascholing gevolgd op dit gebied. Middels een uitwendige techniek is het verbeteren van de stand van het stuitje mogelijk.

  Binnen het IJsselland Ziekenhuis is er een samenwerking tussen de Manueel Therapeut, de Orthopeed en de Pijnpoli.

  In eerste instantie heeft u geen verwijsbrief nodig, indien doorverwijzen naar een collega of specialist noodzakelijk blijkt zullen wij uw huisarts op de hoogte brengen en vragen om zijn of haar medewerking.

  Meer informatie? Klik dan op één van de volgende links:

  http://www.meineveldman.nl/os_coccygis.html

  http://movemens.nl/page/1004/een-vergeten-botstuk.html

  www.coccyx.org

   

Door goede behandelingen en sportadvies zonder problemen mijn sportcarrière kunnen doorlopen.

thumb Vincent Blok
juli 27, 2020

(Translated by Google) Great help at FS Physio. Complaint that I had been dealing with for a year has disappeared like snow in the sun. (Original) Geweldig geholpen bij FS Fysio. Klacht waar ik al een jaar mee rondliep is verdwenen als sneeuw voor de zon.

thumb Rob DeHair
september 24, 2021

Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak kon ik snel terecht! Met enkel uitleg qua klachten wist Jasper al direct wat er aan de hand was. Met letterlijk een aantal bewegingen in nog geen 5 minuten tijd, kwam er een warm en tintelend gevoel door mijn onderarm en hand en kon ik direct weer kracht zetten! Bij een volgend 'mankement' kom ik zeker direct bij hem terug! Bedankt en hopelijk tot niet snel ziens 😃

thumb De Mu
april 11, 2021

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak