Bent u op zoek naar bekkenfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van uw bekken tijdens of na uw zwangerschap? Overgangsklachten? Te maken met ongewild urineverlies? Of moeite om naar de wc te gaan? Dit zijn slechts enkele bekkenklachten, waarbij bekkenfysiotherapie uitkomst kan bieden. Met bekkenfysiotherapie leert een van onze bekkenfysiotherapeuten u uw bekkenbodemspieren en de spieren die daarmee samenwerken bewust te gebruiken. U kunt voor bekkenfysiotherapie terecht op onze locatie in het IJsselland ziekenhuis (Bekken Expertise Centrum) of een van onze andere locaties.

 1. Of het nu door een val, door een zwangerschap, een bevalling of ongeval komt ….

  stuitklachten zijn heel naar en vaak lastig te behandelen!

  Zowel Jolanda van Haeften als Anke Bernink hebben nascholing gevolgd op dit gebied. Middels een uitwendige techniek is het verbeteren van de stand van het stuitje mogelijk.

  Binnen het IJsselland Ziekenhuis is er een samenwerking tussen de Manueel Therapeut, de Orthopeed en de Pijnpoli.

  In eerste instantie heeft u geen verwijsbrief nodig, indien doorverwijzen naar een collega of specialist noodzakelijk blijkt zullen wij uw huisarts op de hoogte brengen en vragen om zijn of haar medewerking.

  Meer informatie? Klik dan op één van de volgende links:

  http://www.meineveldman.nl/os_coccygis.html

  http://movemens.nl/page/1004/een-vergeten-botstuk.html

  www.coccyx.org

   

Wordt goed geholpen. Regels worden strikt in acht genomen.

thumb Jolanda Hardenbol
maart 4, 2021

Zeer prettige benadering, houden mijn klachten goed in het oog en stemmen daar de behandeling direct op af. Locatie biedt tal van training mogelijkheden. Zeer persoonlijke benadering

thumb Henk Klein
oktober 8, 2021

Na jarenlang door fysiotherapeuten behandeld te zijn geweest zonder resultaat, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Jasper Bier. Binnen 2 maanden waren mijn klachten d.m.v. spieroefeningen geheel verdwenen. Daarom zijn meerdere fysio behandelingen per week nu niet meer nodig. Ik ben weer klachten vrij!!

thumb Dominique Berkouwer
september 15, 2021

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak