Bent u op zoek naar bekkenfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van uw bekken tijdens of na uw zwangerschap? Overgangsklachten? Te maken met ongewild urineverlies? Of moeite om naar de wc te gaan? Dit zijn slechts enkele bekkenklachten, waarbij bekkenfysiotherapie uitkomst kan bieden. Met bekkenfysiotherapie leert een van onze bekkenfysiotherapeuten u uw bekkenbodemspieren en de spieren die daarmee samenwerken bewust te gebruiken. U kunt voor bekkenfysiotherapie terecht op onze locatie in het IJsselland ziekenhuis (Bekken Expertise Centrum) of een van onze andere locaties.

 1. Sinds een jaar is in het IJsselland Ziekenhuis de Bekkenfysiotherapie toegevoegd aan het zorgpad                                                   Low Anterior Resectie ( met of zonder stoma)Dit betekent Bekkenfysiotherapie om uw bekkenbodemspieren te onderzoeken en op de juiste manier te gebruiken en te oefenen.

  In de praktijk betekent dit:

  1. consult na de operatie

  2. indien er sprake is van terugplaatsing dan een consult na de naadcontrole en vlak voor de operatie

  3. na de terugplaatsing

  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten.

  Kijk hier voor informatie over het plaatsen van een tijdelijk stoma

  http://www.yslfolder.nl/specialismen/0_1451941415_9RIHXz/054_DUB_KL-Darmstoma_een_kunstmatige_uitgang_voor_ontlasting.pdf

  5 star review  Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak kon ik snel terecht! Met enkel uitleg qua klachten wist Jasper al direct wat er aan de hand was. Met letterlijk een aantal bewegingen in nog geen 5 minuten tijd, kwam er een warm en tintelend gevoel door mijn onderarm en hand en kon ik direct weer kracht zetten! Bij een volgend 'mankement' kom ik zeker direct bij hem terug! Bedankt en hopelijk tot niet snel ziens 😃

  thumb De Mu
  april 11, 2021

  5 star review  Na jarenlang door fysiotherapeuten behandeld te zijn geweest zonder resultaat, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Jasper Bier. Binnen 2 maanden waren mijn klachten d.m.v. spieroefeningen geheel verdwenen. Daarom zijn meerdere fysio behandelingen per week nu niet meer nodig. Ik ben weer klachten vrij!!

  thumb Dominique Berkouwer
  september 15, 2021

  5 star review  (Translated by Google) A very good and professional physio practice. They listen carefully and ask questions about the complaints. If necessary, the treatment is adjusted. Informal and accessible atmosphere. In short, highly recommended. (Original) Een zeer goede en professionele fysio praktijk. Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd mbt de klachten. Indien nodig wordt de behandeling aangepast. Informele en laagdrempelige sfeer. Kortom een aanrader.

  thumb Arjan K
  september 24, 2021

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak