Bent u op zoek naar bekkenfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van uw bekken tijdens of na uw zwangerschap? Overgangsklachten? Te maken met ongewild urineverlies? Of moeite om naar de wc te gaan? Dit zijn slechts enkele bekkenklachten, waarbij bekkenfysiotherapie uitkomst kan bieden. Met bekkenfysiotherapie leert een van onze bekkenfysiotherapeuten u uw bekkenbodemspieren en de spieren die daarmee samenwerken bewust te gebruiken. U kunt voor bekkenfysiotherapie terecht op onze locatie in het IJsselland ziekenhuis (Bekken Expertise Centrum) of een van onze andere locaties.

 1. Sinds een jaar is in het IJsselland Ziekenhuis de Bekkenfysiotherapie toegevoegd aan het zorgpad                                                   Low Anterior Resectie ( met of zonder stoma)Dit betekent Bekkenfysiotherapie om uw bekkenbodemspieren te onderzoeken en op de juiste manier te gebruiken en te oefenen.

  In de praktijk betekent dit:

  1. consult na de operatie

  2. indien er sprake is van terugplaatsing dan een consult na de naadcontrole en vlak voor de operatie

  3. na de terugplaatsing

  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten.

  Kijk hier voor informatie over het plaatsen van een tijdelijk stoma

  http://www.yslfolder.nl/specialismen/0_1451941415_9RIHXz/054_DUB_KL-Darmstoma_een_kunstmatige_uitgang_voor_ontlasting.pdf

Zeer prettige benadering, houden mijn klachten goed in het oog en stemmen daar de behandeling direct op af. Locatie biedt tal van training mogelijkheden. Zeer persoonlijke benadering

Henk Klein Avatar Henk Klein
oktober 8, 2021

Echt weer super geholpen erg professioneel en weer van me klachten af ????

Eugene Botermans Avatar Eugene Botermans
juli 27, 2020

Na jarenlang door fysiotherapeuten behandeld te zijn geweest zonder resultaat, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Jasper Bier. Binnen 2 maanden waren mijn klachten d.m.v. spieroefeningen geheel verdwenen. Daarom zijn meerdere fysio behandelingen per week nu niet meer nodig. Ik ben weer klachten vrij!!

Dominique Berkouwer Avatar Dominique Berkouwer
september 15, 2021

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak