Bent u op zoek naar bekkenfysiotherapie in Capelle aan den IJssel?

Heeft u last van uw bekken tijdens of na uw zwangerschap? Overgangsklachten? Te maken met ongewild urineverlies? Of moeite om naar de wc te gaan? Dit zijn slechts enkele bekkenklachten, waarbij bekkenfysiotherapie uitkomst kan bieden. Met bekkenfysiotherapie leert een van onze bekkenfysiotherapeuten u uw bekkenbodemspieren en de spieren die daarmee samenwerken bewust te gebruiken. U kunt voor bekkenfysiotherapie terecht op onze locatie in het IJsselland ziekenhuis (Bekken Expertise Centrum) of een van onze andere locaties.

 1. PicoBelly Spreekuur

  Multidisciplinair spreekuur voor kinderen

  Op maandagmiddag komt uw kind bij de kinderarts, kinderpsycholoog en de bekkenfysiotherapeut, iedere sessie duurt een half uur. Het spreekuur is geschikt voor kinderen met zindelijkheidsproblematiek, ontlastinsproblemen, buikpijn en urineverlies. Uw huisarts kan u en uw kind naar dit spreekuur verwijzen. Na aanmelding ontvangt u een vragenlijst die u ingevuld terug stuurt naar het ziekenhuis. Na ontvangst word er contact met u gezocht en een afspraak gepland.

  Het plas- en het aparte ontlastingsdagboek brengt u mee bij naar de afspraak op de poli.

  Vlnr::S. van der Toorn, kinderpsycholoog; S. Benci, urotherapeut; J. van Haeften, bekkenfysiotherapeut; Dr. Koop, kinderarts;Dr.Rietveld, kinderarts en ;Dr. Leebeek, kinderarts

  5 star review  Door goede behandelingen en sportadvies zonder problemen mijn sportcarrière kunnen doorlopen.

  thumb Vincent Blok
  juli 27, 2020

  5 star review  Echt weer super geholpen erg professioneel en weer van me klachten af ????

  thumb Eugene Botermans
  juli 27, 2020

  5 star review  Wordt goed geholpen. Regels worden strikt in acht genomen.

  thumb Jolanda Hardenbol
  maart 4, 2021

Deze therapeuten kunnen u helpen bij uw klacht

Maak een afspraak